Pages

Tuesday, December 21, 2010

jalan2 waktu petang...

dh lama xjalan2..seronok gak r even jalan nyer kt melaka jerk...

qdees pulak birthdaynyer...

beli kek murah jerk...

tgk mcm seronok jerk...

aksi bersama sepupunyer...

video

dah boleh jaga adik ni...ha3..ni anak my sis in law...iera

mini birthday PArty for qaseh..

qaeh potong kek...akhirnyer dpat gak aku ptg kek..
qaseh tgk ajerk ayah ptg kek...bler le aku dpt ptg ni...itu le agaknyer yg dia pk kan...



dh 3 thn ni mest pndai dh tiup lilin kan.....

si ayah tlg pegangkan kek...



sesi nyalakan lilin...ha3...

16 disember lepas genap ler si qaseh ni 3thn..so ada r buat skit mini party kt kedai ngan celebrate kt qdees skit...ok r tu...just nk bg qaseh happy...ye la..asyik nyanyi lagu hapy birthday jerk..xsmpai hat lak xcelebrate..
ni ler foto2 yg dpt dsnap oleh ku...ha3...










Wednesday, December 15, 2010

hasil tgn qaseh...


ha3...memula masa teacher may bg picture ni aku terkejut gak..xkan le si qaseh leh draw n kaler sekemas ini..rerupanyer si qaseh ni just tampal cotton ajer kt sheeps ngan awan tu...dgn bantuan teacher..xpe ler..first starter...ok ler tu...hidup acehh!!!

first day qaseh d qdees...


kena paksa minum..ha3


diaorg bukak video..




take time gak r nk kasi MESRA...
taraaa...

hr ni ngan masa yg singkat aku bukak jap blog yg katernyer dh bersawang tu...ha3..xsempat r nk ngadap sentiasa blog ni..kt umah aku skg bb mmg fail..so kt kolej je ler kalu leh pun nk update..

aku cter skit pasal qaseh yg first time jejak kaki kt qdees..tanggal 8dis aritu..aku ngan apeng g ler ke qdees..kan aper..bg smgt kt qaseh ni..memula dia takut2 gak..tap lame2 ok r jugak..








Saturday, September 11, 2010

Selamat Berayer rayER...

hai..

tatkala ni dh masuk rayer kedua...aku dok layang jerk..xde ag berjalan rayer maner..tngu org dtg umah jerk...lg pun qaseh xbpe sihat...on off jerk demamnyer...mase aku tgh tulis ni demamnyer ok lak..xtau ler mlm nant ok ke x..dh ler susah nk telan ubat..dh masuk pun dia muntahkan..hmm..anak2..

anyway..selamat hari rayer semua..gambar nant ler..