Pages

Thursday, November 27, 2008

ZzzZZZzzz...




teknik Yg IBU Qaseh belaja









haa...caya x dlm seminggu 2 mcm2 teknik aku kena belajar...blond,straight hair cut,blow straight hair,layer cut,blor hair layer ngan perm....cuba korang bayangkan...leh ker terus terer cm hair stylist dlm tempoh sesingkat itu?trainer 2 pun kater kitaorg x leh nk jad terer kalu mcm 2 ler singkatnya...apa x nyer..nk pegang gunting pun x lulus2...itu bru rmbut dolly...kalu rmbut org ada ke yg nak?

ikut SUker

aku telah dipaksa rela g kursus dandanan rambut 10 nov aritu...di mana yer..kt stylish hope academy shah alam...so aku pun belasah je le blond rambut dolly ni...sian dolly 2 dpt kt aku

Wednesday, November 26, 2008

Aku LAH QueEn car...

hmmm... biasanya kalu dlm kete mcm ni ler gelagat qaseh...mana nk ret diam...itu pasal ler kalu aku ngan dia aje aku mesti paki seat belt kt dia...dia pun ngamuk ler...apa lag...

Tuesday, November 25, 2008

SeSi BeRMain...

video

ni buktinyer...tekun btl dia tgk kawan sblh main smpai nk t'jatuh..

mari main

aku rase mainan ni semua kids suker kan..termasuk ler si qaseh ni..aku ler yg ngajar main mainan ni...kan aper...jeles tgk ank org lain main...

mandi manda

hai hai hai...ni baru permulaan...so byk g yg bru nk belaja...sori ler kalu x memuaskan...aku x bape ingat mase ni qaseh bpe bulan..tap yg penting dia mmg obses sgt ngan air...time mand ler dia plg suker...

Monday, November 24, 2008