Pages

Tuesday, March 30, 2010

nmpak apa2 beza x?????

ni kt mid valley....at 15 mac..besar x bunga tu..

dlm kete..posing jap...


makan sizzling kt mid valley..masin arr...

ada transformasi ke?????

ni pada 15 mac 2010..kt mkm..sesi taklimat before kursus...
ni masa mlm ladies nite kt kajang anjuran puspanita...

ni mase nk jalan2 ke melaka....



ni pas baru g ngadap yg maha esa...


ni gmbar minggu pertama bru guna whitening mk...ngah3...




Sunday, March 21, 2010

MARi bermain...

video

main jgn x main..

akSi-aksi anakKU..

skg ni aku dh jad takut bler lalu kt shopping complex yg ada mainan ni..si qaseh confirm nk men kt situ..asal ditolak jawabnyer hbs ler dia melembik2 kan bdn xnak didukung..dan apa lg..nangisler...tap kejap jerk..aku kena cpat2 bwk tempat len..kalu x siqaseh ni xmakan pun xper..
he3..kt umah skg ni mane tempat,ruang yg leh dia duduk dia akan duduk..mase ni mood nyer ngah baik..aku mtk nk amik gmbr dia pun posing baik punyer..nmpak x dia paki setokin tu..he3..mlm2 kena paki setokin sbb takut dia kena seme g..cm org pantang lak ghupanyer..


tara..dh mmg resmi anak pompuan..tgk ibunyer melaram dia pun nak gak..aku beli ler rantai kt dia..gelang tu aku nyer yg dulu..nyum2..sedapnyer rot dia..

Wednesday, March 17, 2010

gadis ayu berbaju kurung..


haaa...ptg tad hbs awl kursus..so aku apa agi..terus on kan projek yg dh dirancang...mls nk salin2 baju ni..terus g ngan bju kurung...aku g klcc nek rapidkl...mak ai...mcm semut daa manusia..lemas aku..oh tidak!!!jiwa aku mmg bukan di sini..bt jalan2 aje boleh ler..
pastu aku g lak ke jalan masjid india..beli ler skit2 brg yg berkenan di hati..kasut anak aku,sandal aku,baju jalan aku...he3..

Monday, March 15, 2010

lePAS boring...

cantik ar depa built ruang tengah mid valley..promosi besar2an tu cter ni..
aku apa lg..teruja ler ngan replika2 cendawan ni..semua aku nak peluk kalu bley...




sepeTANG di mid valley..

ni dh penat pusing..aku bedal sizzling chicken with mushrooms..jemput makan..
menyahut cabaran seseorang suruh beli perfume mahal..baunyer nice..tap xtau le kalu idung org tu asyik komplen memanjang semua perfume yg aku beli..

berlatar belakangkan suasana cter alice in wonderland...


Sunday, March 14, 2010

kusrus time..

yeah yeah yeah..

bulan 3 ni mmg bulan berkursus bg aku..bru pas ptk aku g lak kursus ubs anjuran mkm kt pj.. 5 hari beb..sistem ni mmg aku dh terer dh (masuk bakul angkat sendri..)..cuma saje nk improve apa yg ada di dada ni..kursus ikut ofis hour jerk..time mlm free.. so leh ar aku jenjalan kat mid valley...klcc...ngeh3...window shopping...nant aku upload gmbar k...

ramBut anak aku...

ni belah rambut yg sihat..yang dia xsuker pintal ngan jari....
ni rambut belah kiri yg dia suker sgt pintal..nampak kan beza belah kiri dan kanan? risau gak aku..x kan nk kena pangil yum nam hair lak...

Saturday, March 13, 2010

bad Habit yg membawa padaH..

susah ar bler anak kter dh ada tebiat buruk ni..ni la anak aku..asal nyusu jerk mest dia suker sangat pintal rambut dia ngan jari...sampai mingu lepas pengasuh qaseh tegur aku yg rambut fth dh kurang kt belah yg dia selalu pintal tu..alamak..cam ne eh..korang ada cadangan x nk bt cmner...

video

MOre and More...

zila yg kepenatan..ttg msintsin walaupun mengandung...
muka aku yg dh xrupa org pas majlis...penat dok lama sangat

no table kitaorg..yg sangkut lucky draw k.mun ngan mas ajer...yg len sangap..k.mun ar luckiest ladies mlm tu..dh ler dtg gant org..free lak tu..pastu dpt lucky draw gift lak..tuah badan..mas lak ciput jerk gift nyer..


maLAM retRO ladiES nite











hmm.. pada tanggal 12 mac ri tu aku dan kengkawan yg telah mengorbankan rm65 tlh mengattendkan dri ke mlm puspanita kptm..tema mlm tu 70an..so rami gak ler yg aku tgk berpakaian persis zaman bujang mak dan ayahku..kiranyer diaorg lagi berani dan daring dr kitaorg ni..sorila..aku xamik lak gambar2 depa tu..azie ada kot..
hmm..aku no comment la ttg perasaan aku slps majlis tu..yg penting almost midnite bru kami gerak ke tangkak..hampir jam 2 gak ler bru sampai umah...penat beb..




Sunday, March 7, 2010

last touch up

video

hbs ler BlusHEr ibu...

video

lihat lah aksiKU..

video

mari bersolek

video

hmmm... ini lah aksi anakku ketika leka menggodeh brg2 make up aku..semua fungsi make tu dia tau nk buh mane..setiap kali aku bersolek, dia mest leka memerhatikan aku..rerupanyer dia implement trus apa yg dia tgk..bahaya tu lau tgk yg bukan2,,he3