Pages

Sunday, February 22, 2009

good bye Satria welcome V6..

hmmm...17 februari 2009 last day my hubby menggunakan satria putih ni...banyak kenangan dan jasa kete ni dah buat kat kami sekeluarga...semoga JEL 4024 akan berjumpa dgn new owner yg baik mcm kami...he3

suKer nyer...

video

ni masa kat kluang mall...aku cuak gak taku si qaseh ni nangis nak bangun... rupanyer tidak..makin suka ada ler...

sepeTANG bersama Qaseh...


dh lama aku x balik layang...so sabtu lepas aku mtk izin hubby aku tuk anta mak balik kg..dan aku pun berjalan-jalan ler ngan mak n adik2 ku ke kluang... g kluang mall dan playground...

keaBADIAn CINta...

ni hadiah masa 14 februari ari2...my hubby bagi bunga..aku bg lak kat dia one drop perfumes..thanks darling..

Manjanyer QASeh....

si qaseh ni ada mase2 dia jer manja ngan ayahnyer...ni masa baru mula nak makan...stil comel lagi ler...

seMANgat Makan...

ha.... ni anak aku nyer style makan kalu aku serah sepenuhnyer kat dia... mmg dia diam..tap siap ler pas tu..hbs bersepah...anak..anak...tgk tu..hbs mangkuk tu jad bhn balingan...

gEram nYER.....

hai hai hai... kengkawan..pe kbr?lama aku x update blog.. ni aku nk lepaskan geram yg amat sangat... smlm kt taman aku ada buat kenduri kawin...itu x pe ler kan...yg aku tensen bler mlm tu diaorg belasah keheningan dan keamanan malam ngan kugiran... betul2 dkt ngan umah aku..sakit hati betul..dr kul 8 smpai 12 ko...sakit hati betul..nasib baik si qaseh tu x ngamuk dn boleh tdo...

Wednesday, February 4, 2009

suker-SUKER..


haaaaaa.... ni ada ler skit2 gmbar candid qaseh yg dpt diambil tu tontonan umum... TARAA....

ANuGerah ILahi...


hai hai hai... ni aku nk share ngan korang gmbr qaseh masa 1st day melihat dunia yg fana ni... bler ingat balik betapa sukarnyer nk mengeluarkan si qaseh ni terasa mcm serik nk ada ank lagi..tap x kan qaseh xde kawan kot.. tgk ler nanti cm ner....aku kena caeseran...x larat dh nk meneran...dh lebih 12 jam aku kt spital...

nampak x gmbr qaseh yg kepalanya botak skit tu... ni pas hubby aku gunting rmbut dia... cm bodak lelaki pun ada... tap skg dh cm pompuan dah...masa dlm pantang si qaseh ni mmg menguji kesabaran aku...dia asyik ngaruk jerk...aku dh ler x kuat lg..nasib baik mak aku ada..pas pantang jerk terus si qaseh ni x nyusahkan ibunyer sgt...


MEow...

haa....ni aku nak cter skit...kat kedai aku ni bukan sekadar manusia jerk yg dtg tap si kucing ni pun dh buat kedai ni tempat berlindung dr hujandan panas...port dia kt area tv ni ha...dia x kacau org dapur..keje dia tido jerk...