Pages

Tuesday, December 16, 2008

daughter WITH his FAther...


ni antara foto2 yg dpt dipetik mase family day ari2...qaseh mmg suker gler bler dpt main air..

bercaNDA



ni gmbr aku bercanda ngan qaseh n my mother kt everly ari2

family day



jumaat lpas kolej ada bt kursus kewangan ngan familiy day kt everly resort hotel melaka sampai hr ahd...aku angkut mak aku,qaseh...hubby aku dtg lewat skit..

ni gmbr masa 1st nite kursus

Sunday, December 14, 2008

jom tgk

video

ni masa raya aji aritu...game baru fth...seronok dia naik bionic 2..aku sbnrnya teringn nk naik...tap x ar bler leh dpt peluang 2..yg ank aku naik ni kecik jerk..nant bler dia dh besar skit aku nk join ler sekali ngan dia naik bionic yg besar...kah3

Wednesday, December 10, 2008

kembangnya idung...

mak ai...besarnya gigi dia...semua besar...idung pun besar...ikut saper le tu eh...

jom CTER pasal KEdai aku

aku cter skit salasilah kedai aku yg aku ingat tuk arini... aku n hubby telah bertungkus lumus tuk merealisasikan impian hubby aku khususnya nk ada kedai sendri..dia dh boring keje ngan org..so alhamdulillah terlaksana jua pada bulan 5 2008 aritu..siap buat open kedai tu..ari ni dh hampir setengah tahun gak beroperasi. Alhamdulillah..setakat ni kedai kami diterima ramai..hope xde ler perkara2 yg xdiingini berlaku.

ni signboard yg baru ditempah 3 minggu lepas. bkn xnak bt awal...tap budget lum m'izinkan...thanks kepada hafiz hashim yg sudi design kan...



yg anak dara dua org tu cashier merangkap waitres kat kedai. yg tudung krim tu akak hubby aku...her name is ira..

ha...ni abg farid...keje dia buat air...tap kalau free dia rajin turun basuh cawan n pinggan.


ni hubby aku ngah masak... korang kenal x?he..he..

ni masa ngah sibuk masak ler...yg chef lg sorg 2 namanya Mamat...tapi x nampak muka lak...lain episod ler aku tunjuk muka dia..
ada lagi kakitangan yg lum sebut...nanti aku cter kendian eh








Tuesday, December 9, 2008

kaSIH si AYAh...

hmmm... kali ni aku selit lak gmbr Qaseh ngan ayah dia... ayah mana x sayang anak kan... lagi pun anak sulung ler katakan.. mana kengkawan yg dok tangkak ni kenal ler kot hubby aku ni..his name is APENG.. kenal x?keh2..promote ler pulak..

Puteriku

ha...ni qaseh ngan cik ngah dia


ni lak pose ngan cik su dia








gelagat puteriku ngan mainan kegilaannya...aik!!! ibunyer x b'gmbr ke ngan qaseh?he..he...masa ni si ibu ngah sibuk shopping...




Tuesday, December 2, 2008

TAtiH..

video

ni fth bru nk belaja jalan...masih g kena paki kerusi

Thursday, November 27, 2008

ZzzZZZzzz...




teknik Yg IBU Qaseh belaja









haa...caya x dlm seminggu 2 mcm2 teknik aku kena belajar...blond,straight hair cut,blow straight hair,layer cut,blor hair layer ngan perm....cuba korang bayangkan...leh ker terus terer cm hair stylist dlm tempoh sesingkat itu?trainer 2 pun kater kitaorg x leh nk jad terer kalu mcm 2 ler singkatnya...apa x nyer..nk pegang gunting pun x lulus2...itu bru rmbut dolly...kalu rmbut org ada ke yg nak?

ikut SUker

aku telah dipaksa rela g kursus dandanan rambut 10 nov aritu...di mana yer..kt stylish hope academy shah alam...so aku pun belasah je le blond rambut dolly ni...sian dolly 2 dpt kt aku

Wednesday, November 26, 2008

Aku LAH QueEn car...

hmmm... biasanya kalu dlm kete mcm ni ler gelagat qaseh...mana nk ret diam...itu pasal ler kalu aku ngan dia aje aku mesti paki seat belt kt dia...dia pun ngamuk ler...apa lag...

Tuesday, November 25, 2008

SeSi BeRMain...

video

ni buktinyer...tekun btl dia tgk kawan sblh main smpai nk t'jatuh..

mari main

aku rase mainan ni semua kids suker kan..termasuk ler si qaseh ni..aku ler yg ngajar main mainan ni...kan aper...jeles tgk ank org lain main...

mandi manda

hai hai hai...ni baru permulaan...so byk g yg bru nk belaja...sori ler kalu x memuaskan...aku x bape ingat mase ni qaseh bpe bulan..tap yg penting dia mmg obses sgt ngan air...time mand ler dia plg suker...

Monday, November 24, 2008